Reset Password

Your search results

Upravljanje apartmajev

Imate nepremičnino, vikend, ki ga ne izkoriščate v popolnosti? V prostih terminih ga oddajte turistom.

Od popolnega upravljanja, vključno s kratkoročnim oddajanjem, čiščenjem, hišniškimi opravili do le skrbi za rezervacije, komunikacije z gosti ali preverjanja stanja nepremičnine ter pobiranje pošte.

Če živite v drugem kraju, kot je vaša nepremičnina, vam le povečana stopnja vlage v prostoru zna povzročiti večje zaplete, če tega ne ugotovite pravi čas. Zato smo tu mi, ki se odzovemo, takoj ko smo o problemu obveščeni. Prav tako se lahko dogovorimo za redne preglede vašega stanovanja, da se takšnim in podobnim nevšečnostim izognemo.

Administracija

Pomagamo pri urejanju dokumentacije, ki jo potrebujete pri kratkoročnih najemih. Prav tako se lahko dogovorimo za redno preverjanje pošte in vas obvestimo, če karkoli neobičajnega pride v vaš nabiralnik. Po potrebi prevzamemo plačevanje položnic v vašem imenu in nudimo pomoč pri administraciji za izvajanje dejavnosti v vezi z vašo nepremičnino.

Vzdrževanje nepremičnine

Glede na vaše želje in potrebe izvajamo redne preglede nepremičnine. Po dogovoru naredimo seznam inventarja ter opravil/pregledov in vas obvestimo, v kolikor se karkoli spremeni oziroma predlagamo izboljšave. V kolikor so potrebna hišniška opravila, poiščemo lokalnega serviserja, da napako odpravi.

Kratkoročni najem

Pri kratkoročnih najemih pomagamo z organizacijo dela, rezervacijami in s komunikacijo z gosti, za kar smo posebej usposobljeni tako v teoriji kot v praksi, saj delamo v turizmu že več kot 20 let. Poseben poudarek damo na doseganje dogovorjenih finančnih ciljev in/ali dogovorjenih ciljev zasedenosti nepremičnine. Najbolj pomembno pa je, da lahko v primeru kratkoročnih najemov, nepremičnino koristite tudi vi ali vaši prijatelji. Ko prispete, je apartma pripravljen za vas.

Pomagamo pri pripravi apartmaja za kratkoročni najem, vključno s fotografom, ki bo naredil čudovite fotografije vaše nepremičnine in okolice.

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo na martina@lill.si ali 041 215 397.

Priporočila

“Martina je uredila vse, kar je bilo potrebno za apartma in še več. Od rezervacij do vzdrževanja, vse je bilo urejeno brez moje pomoči. Sem bil pa o vsem obveščen, tako da sem vedel, kaj se z mojo nepremičnino dogaja. Priporočam!” J.H. lastnik Jojo apartment

“Sem zadovoljen s sodelovanjem. Vsa dogovorjena dela so opravljena vestno in takoj. Jo močno priporočam morebitnim novim strankam.” B.P. lastnik Studio L

Priporočila turistov v Luxury apartmaju.

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo na martina@lill.si ali 041 215 397.