Reset Password

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Make a Reservation
Search our listings here
Your search results

DOBRODOŠLI NA LILL.SI

Naša ponudba vključuje različne turistične storitve in čudovite apartmaje v Ljubljani in drugod po Sloveniji, saj želimo vsem, ki se odločijo za obisk Slovenije, zagotoviti najboljše možne izkušnje, ne glede na dolžino bivanja.

 

NAŠE IZKUŠNJE IN NAŠE POSLANSTVO

Naš cilj je zagotoviti najboljše možne izkušnje vsem, ki se odločijo za obisk Slovenije, ne glede na dolžino bivanja.

Za udobje med bivanjem poskrbimo z našo ponudbo čudovitih apartmajev, namenjenih posameznikom, družinam in manjšim skupinam v Ljubljani in po Sloveniji. Poleg tega pa nudimo obiskovalcem še druge storitve, da doživijo Slovenijo na edinstven način.

 

KDO SMO?

V letu 2008 smo po osmih letih dela na različnih področjih turizma, predvsem na področju storitev potovalnih agencij, ustanovili podjetje. Sodelujemo z različnimi podjetji v različnih evropskih državah (Španija, Francija, Italija, Grčija, Črna gora, BiH, Hrvaška, Avstrija, Slovaška, Nemčija, Nizozemska itd.). V Sloveniji ponujamo edinstvene izkušnje ob obisku naše dežele, sodelujemo pa tudi s turističnimi agencijami in organizatorji potovanj, ki organizirajo izlete po Sloveniji in Evropi.

 

LILL IMA ZA SEBOJ ZGODBO! 😊

Martina Majcen je ustanoviteljica, lastnica in direktorica podjetja. S turizmom se je začela ukvarjati v prodaji študentskih izletov. Kmalu je postala turistična vodnica, zaposlena pa je bila tudi v turistični agenciji v Ljubljani.

 

Ime blagovne znamke Lill smo izbrali, ker v enem od evropskih jezikov Lill pomeni cvet. Cvetka je v slovenskem jeziku tudi žensko ime. Martina je na svojih potovanjih s turisti po Sloveniji in Evropi začela uporabljati cvetlico z imenom Cvetka (ali Lily v angleščini). Cvetka / Lily je na vseh potovanjih prinašala srečo, veselje in dobro energijo, vsakemu potniku je prirasla k srcu in zelo lepo izpopolnila celotno potovalno izkušnjo. Tako še danes Cvetka vedno spremlja goste skupaj z Martino ter ji prinaša srečo in vedno novo moč, da zastavljene naloge dobro opravi. Cvetka je postala njen zaščitni znak, Lill pa je postal simbol za dobre apartmaje in odlično organizirane storitve v turizmu.

 

V naši ekipi so združeni ljudje, ki so predani svojemu delu in so za svoje delo kvalificirani, ne nujno v turizmu, saj želimo ponuditi kakovostne in pristne lokalne izkušnje! Vendar vse sodelavce urimo v vsaj osnovni turistični miselnosti.

 

Zato je LILL ONLINE d.o.o. – vaša prva izbira, ko iščete nastanitev v Ljubljani ali želite na potep po Sloveniji.

 

Sprejeli vas bomo s ponudbo čudovitih apartmajev in edinstvenih storitev, ki vam bodo omogočile najboljšo možno izkušnjo obiska Slovenije.

 

OBIŠČITE NAS

Pred kratkim smo odprli novo pisarno v centru mesta, Karlovška ulica 10, Ljubljana, Slovenija. Obiščite nas, da se tudi osebno spoznamo in skupaj preučimo vase želje in potrebe.

Kontaktirajte nas s klicem na 041 215 397 ali na: martina@lill.si .

Dobrodošli!

LILL ustanovitelj, Martina