Reset Password

click to see all images

Marof, Mlin pod slapom

,
Laško,
from 129 € na noč
5 oseb 120 2 spalnica/e 3 postelja/e
Balkon WI-FITV Not allowed

Kajenje prepovedano Zabave prepovedane

Opis

Na domačiji Mlin pod slapom boste ob sinergijah prvinskosti okolice Kozjanskega, v odmaknjenem zelenem delu prečudovite Slovenije, v sožitju z naravo ter izvajanju prvinske mlinarske dejavnosti, občutili mir in spokojnost.

Domačija je pravi raj za vsakogar, ki si želi nekaj dni oddiha od mestnega vrveža, raj za umetnike in umetnike po duši, raziskovalce, ki jih navdušuje delo v različnih okoljih, pa tudi za ljubitelje pohodništva, kolesarjenja, ribolova in neokrnjene narave.

Tik ob domačiji se iz mogočne kamnite stene spušča 8 metrski slap Marof, kjer boste ob zvokih vode ter mlinskih koles začutili notranji mir, ki vas bo sprostil in odklopil od mestnega vrveža, vzpostavil čas za meditacijo in poglobitev samega vase.

Danes je Marof čudovito prenovljen mlin z etno pridihom v pravljičnem ruralnem okolju. Popoln oddih za 5 ljudi z vsemi udobnostmi: wi-fi, lokalna domača hrana, parkirni prostor, ogrevanje s toplotno črpalko in pečjo na drva ter neskončno možnosti za oddih, kjer vas zares ne bo motil nihče.

V prvem nadstropju vas pričakujeta velika kuhinja in dnevni prostor s TV kotičkom in jedilnico. Da bi bila vaša sprostitev res popolna, vas tu pričakuje še kopalnica s savno ter meditacijska soba s pogledom na slap in tolmun. V drugem nadstropju je Mlinarska glavna soba z zakonsko posteljo ter Soba pod slapom s tremi ležišči- zakonsko in enojno posteljo. Za vse, ki kljub vsemu potrebujete stik s zunanjim svetom, je na voljo tudi odprti delovni prostor, kjer si lahko uredite malo pisarno, pišete knjigo, razvijate svoje ideje, pišete doktorat ali kaj drugega.

Vsi prostori so opremljeni z internetom z brezžično povezavo (wi-fi), v dnevni sobi in v obeh spalnicah so TV sprejemniki. Objekt je ogrevan s pomočjo toplotne črpalke in velike peči na drva v dnevnem prostoru. Opremljen je z lastno ekološko čistilno napravo.

Več informacij

Book Now

Uporaba turističnega bona
9.5% VAT inc.

Login before you can make the reservation.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Your search results
Lastnosti
Other Features
Brezplačno parkiranje na lokaciji
Brezžični internet
Brisače in posteljnina
Hladilnik
Internet
Kuhalna plošča
Kuhalnik vode
Kuhinja
Likalnik
Nekadilski
Notranji kamin
Ogrevanje
Pečica
Pomivalni stroj
Pralni stroj
Sauna
Sauna
Sušilnik za lase
Toaster
TV
Zamrzovalnik
Naslov
Mesto:
Občina: Jurklošter
Poštna številka: 3273
Hišna pravila
Minimalno bivanje 2 noči.
x